Buksbom

En nem plante solitær eller som hæk, der ser flot ud, er hårdfør og forbliver grøn er buksbom eller buksbom. Du kan stille den i solen, men også i skyggen.

Som jeg sagde, det er meget nemt. Buksbom er følsom over for buksbomlarven og buksbommøl, men den er og bliver en meget populær plante. Meget logisk faktisk, for han udstråler klasse. Og den kan beskæres til næsten enhver form.

Boksetræer

Buksbom eller buksbom er altid en velkommen gæst i de elegante haver med paladser og slotte. Som kassehæk, men bestemt også som solitær plante. Dette bukstræ ser også godt ud i dit hjem. I jorden, i flotte krukker eller store plantekasser.

Planten er stadig et symbol på soliditet og klasse. Virksomheder, der ønsker at udstråle dette, vælger derfor som regel at placere smukke buksetræer ved indgangen til deres erhvervslokaler.

Typer af buksetræer

Du kan få bukstræet eller Buxus Sempervirens hos Haagplanten Heijnen i en række varianter/former. Du kan bruge planterne som hæk. Det giver en meget flot effekt. Du kan selvfølgelig også bruge buksbomplanterne som en solitær plante.

Vi har to specielle buksbomplanter, der allerede har en form, nemlig: buksbomløget og buksbompyramiden. Begge anbefales at have i din have.

Buksen kommer oprindeligt fra syd, men den trives også i vores klima. Han er stadig uhyre populær. Det er et reelt aktiv for din have.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *